zaterdag 10 november 2007

November07- Halloween-American Footbal-Precivia 1 Jaar


What's up in Boston.
Ff een samenvatting vanaf Halloween.

Halloween 10/31/07. Het van oorsprong ierse feest is zeer populair in amerika, al ruim van te voren zijn er Haloween Feessies en worden er "Jack-o'-Lantern" pompoenen gemaakt(zie foto).
Je moet niet raar opkijken van mensen die verkleed over straat lopen, ook ruim voor Haloween. Was bijvoorbeeld in een biologisch hippie cafe aan het lunchen, grappig, maar de vage kostuums maakte de toch al vage klanten nog vreemder. Had die dag m'n brandend doodskop shirt aan en maakte in deze setting waarschijnlijk indruk, wat wordt bevestigd met de vuist groet(vuist tegen vuist).
Enthousiast laat een collega foto's van haar pompoen zien en legt uit wat er zo speciaal aan is, oke mooi. Op halloween zelf zijn er mensen de gehele dag verkleed, op het werk is alleen Marketa enigsinds verkleedt blijkt. Ze heeft twee holsters met neppistolen, mmm. Tijdens het lunchen blijken er meerdere mensen het serieuzer aan te pakken, erf lopen politieagenten heksachtigen etc. 's avonds gaan de kinderen verkleed de straat op voor "trick of treat" , snoep verzamelen dus.

Vrijdag 11/02/2007, 1st vrijdag v/d maand borrel.


Hehe Seshu heeft eindelijk de 1e vrijdag v/d maand borrel weer nw leven ingeblazen.
Met


Rond 16:30 moet ik het werk afronden en verlaten we het werk op naar Harverd Garden. De opkomst is redelijk,Nate, Kathryn, Carissa, Seshu, Bernie, Patrick, Rachel, ik en euh nou ja snel rekensommetje zeker 20% van Percivia aanwezig is en wannneer er nog wat exrtra vrienden of aanhang bijkomt is het best gezellig.
Blijf tot nadat iedereen vertrokken is en neem de taxi naar m'n stamcafe Tommy Doyle's (http://www.tommydoyles.com/). Daar ziet Sheena al direct dat ik wat eten nodig heb en regelt een lekkere Burger, mooi man.

Zaterdag een relax dagje, wat shoppen, Science museum en op zoek naar een goede gym. Belandt bij Boston sportsclub een mooie fitnessgelegenheid, maar aggresief verkoopmethode, alleen nu krijg je korting, dus wordt lid, maar hef dit later toch maar op en verruil de sportsclub voor de Youth Men Cristian Organisation(YMCA). Geen homo's die een raar danje doen maar een 100 jaar oude sportclub. Oude zoooi allemaal maar kan er wel weer e's ouderwets met wat ijzer in de weer en weer eens wat spierpijn kweken.

Zondag 04nov2007
Deze zondag is American football dag.Voor het football bij het Boston College competitie ze "bodies" nodig, daar de opkomst wisselend is. Wordt opgehaald door John, in een snelle car. Gelukkig is het, in tegenstelling tot gisteren stralend weer. Onderweg legt John me de regels uit, bal vangen en rennen... Aangekomen wordt ik ff getest of ik de bal kan vangen en gooien.
Begin op de bank, wanneer ik erin kom probeer ik de tegenstander in de weg te lopen, maar storm te vroeg op de quarterback af. Ons team is niet echt geweldig en ik kan daar ook niet veel aan toevoegen, dik verloren :-(.
Enfin dan maar kijken hoe de echte mannen het vanmiddag doen. John brengt me met ze'n verstuikte enkel horten en stotend naar huis. Wordt opgepikt door bernie en gaan naar john's place. De New Engeland Patriots spelen tegen de Indianapolis Collts.Beide teams zijn (als enige) nog ongeslagen. John organiseert een BBQ Football Party. Football kijken met genoeg eten(bbq) en drinke. Ik introduceer met genoegen Grolsch ,vooral de fles is interressant :-).

Na een spannende wedstrijd blijken de Patriots de hoge verwachtingen toch waar te kunnen maken door een goede 4-de (laatste) Inning. Mooi man, op naar de superbowl in februari?

Door de week nog weer eens wat anders cultureels, met een wijntje en een amuze worden we geintroduceetrt in het music programma van het Boston Symphonie Orchestra. Naast amsterdam en oostenrijk zou dit een van de beste concertgebouwen gebouwen moeten zijn, ff checken dus maar. Kort wordt er verteld over het stuk van vanavond Shosstakovic Cello Concerto No.2 en Bruckner ShymphonyNo 9. Geen alledaagse stukken, maar heel speciaal, hm, hm. Lul maar wat mee met de balletjes en muziekdeskundiggen hier. De Hall is mooi en de stukken apart en toch mooi, weer e's wat anders he. Aan het eind is het tijd om business kaarten uit te wisselen,maar ja die heb ik niet.


Woensdag 07nov07

De receptionist roept, mister roek! Hey loraine, what's up how are you doing? Paketjes, okay mooi vast de extra kleding vanuit nederland, mooi wark, thanks. Boven blijkt het inderdaad kleding , maar ... ook perpernoten, oude wijven koek en speculaaspoppen, wauw. Het 2de pakketje vol met vleurigge plakaat tekeningen van joost en evelien,wat leif ja, dat fleurt de saaie kamer wat op, wat'n feest. haha.

Vrijdag o9nov07.
Vandaag is het echt feest, Percivia is 1 Jaar.

De mooie toespraken van Marco (CEO Percivia) en de Director van DPP DSM worden gevolgd door een film/foto's show "Percivia 1 year anniversery". Hapjes en drankjes zijn er genoeg. Na het werk breng ik m'n spullen naar huis en zet het feesie door in Doyles en ???.

Gezellig hoor, maar ben de volgende dag wel wat brak, wat niet zo goed uitkomt heb een afscheids lunchafspraak met een Peruaans hotelgenoot, miguel en z'n vrouw.
De rij voor mr Bartley's Burger Cottage is ons te lang maar na wat eten en drinken hebben we een goede (na)middag op Harverd Squere en neem ik toch wel vermoeid afscheid. Blijf vanavond maar thuis morgen werken:-(.




Geen opmerkingen: