zondag 4 november 2007

World Series Champs 2007-Red Sox


Hmmm, lange tijd geen blog tijd meer. Toch gebeurt er nog wel redelijk veel in blogwaardigge dingen.

Tijd voor een update dus maar.
Allereerst al weer wat oud Red Sox nieuws, maar van de Red Sox krijgen de meeste Bostianen niety genoeg, men is hier werkelijk crazy van de Sox, de Sox fans zijn erreg , soms bijna over de top, gek van de hun team. World Series Base ball, verglijkbaar met de Champions league en in Boston net zo popolair als de Wereld kampioenschappen voetbal. Je moet het voelen om het te begrijpen.
24 oktober 2007 World series Game 1


Wedstrijd 1 van de World Series Base ball 2007 begint zo meteen in Fenway Park. Vanuit mijn hotelkamer zie ik de gloed van de lampen en zie de zeppelin al weer rondsweven aan de overkant van de Rivier, voel de spanning. Er si geen ontsnappen aan de heel dag is het op de radio en de Boston globe staat er vol mee, Baseball time, genieten dus maar. Hoor de het Symphony orkest het National anthem al spelen, schrik me de tering als er plots een gevechts eskardon vlak over het hotel scheert, een Salut van het speciaale legereenheid. Ssnel naar Doyles, m'n homebase voor bijna alle wedstrijden van de Sox, wordt dan ook vriendelijk begroet, hey Mister John Roek, what's up?


Becket pitches(gooit) perfect en de jonkies Elsburry en Pedroia zorgen voor veel excitement en high vijfjes in de kroeg; Red Sox Rockies 1-0. De Games zijn best vermoeiend elke keer vanuit het werk de kroeg in en dan weer vroeg op. Game 2 en 3 zijn behoorlijk spannend, stel wat gestreste fans gerust; kom niet aan Wally de mascotte, die Dorien (vriendin van de receprioniste, raar mens maar wel lachen) meeneemt; Al met al een aparte belevenis en a/h eind van zaterdaqg avond staan "we" met 3-0 voor , ongelofelijk.


Zondag ben ik wat brak maar moet toch de kroeg in game 4 te kijken, spreek met Rachel af in Boston Downtown. Het blijft spanned maar tuieindelijk kan er gejuichd worden, we winnen ook deze pot(4-3). De stand in de world series is nu 4-0 voor de Red Sox, daar het een best of 7 principe is kunnen de Colorado Rockies de Sox niet meer inhalen: de Sox zij de winnaars v/d World Series!

Het feest barst los, ik moet naar huis, morgen weer werken, Tenmisnste 5 politie Helicopters houden ons in de gaten wanneer we in de taxi stappen...
























Geen opmerkingen: